Cursuri de formare profesionala, specializare sau perfectionare acreditate și autorizate.Recrutare, selectie si plasare forta de munca. Centru regional de formare profesionala Sub Arini Sibiu.
Cursuri recomandate
Cursuri de limbi straine Cursuri de perfectionare Cursuri obligatorii Cursuri speciale
Vrei un salariu mai bun?
Noi te putem ajuta.
Îți vom trimite invitații la seminarii GRATUITE, noutăți și instrucțiuni de la SubArini.ro.
Introdu doar e-mailul și numele tău.
E-mail:
Nume:

Igiena muncii

Preţ cu reducere:
154 lei
200 lei
Informaţie utilă: Evită amenzile! Ieftin rapid și calitativ.Autorizat de Ministerul Sănătății Publice.
Igiena muncii  
Disponibilitate:   

Lecțiile vin întotdeauna atunci cînd ești pregătit, iar dacă vei fi atent la semne, vei afla mereu ce-ți trebuie pentru pasul următor.
''Paulo Coelho, citat despre învățătură”
Igiena muncii Sună acum la:  0269 25.00.78
Igiena muncii E-mail: office@subarini.ro
Descarcă de AICI formular pentru înscrierea ta: 
Click aici pentru inscriere!

Sesiune de formare IGIENĂ - NOŢIUNI FUNDAMENTALE sau Igiena munciiEvita amenzile!Curs obligatoriu solicitat de către toate Direcțiile de Sănătate Publică tuturor angajaților tăi.

 

 Art. 5 din Hotărârea  nr. 857 din 24 august 2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice „Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare.”

 

Instruirea se face obligatoriu periodic din trei în trei ani la curs Igienă - Noțiuni fundamentale, în urma căruia absolventul obține Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Educației Cercetării și Tineretului și este impus prin Ordinul  nr. 1.225 /2003 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea și certificarea instruirii profesionale a personalului privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă.

 

 
5  Module obligatorii și categoriile de persoane cărora li se adresează acest curs:

 

Modulul 1: Servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentație publică și a colectivităților, sau altfel spus: tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, inclusiv pentru cei care comercializează și transportă produse din industria alimentară, activități de comerț stradal (alimentație publică și a colectivităților - toate nivelele). 

Modulul 2: Servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc., adică persoanelor angajate în serviciile de curățenie din unitățile de asistență medicală, a colectivităților de copii și tineri, unități de cazare hoteluri, hosteluri, moteluri, cabane, pensiuni, tabere etc.  

Modulul 3: Producția și distribuția apei potabile, inclusiv a apei potabile și îmbuteliate - tuturor persoanelor din producția și distribuția apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate, sau care desfășoară activități de întreținere a instalațiilor de aprovizionare cu apă potabilă. 

Modulul 4: Servicii de îngrijire corporală - pentru toți angajații din cadrul serviciilor de îngrijire corporală (coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, cosmetică, masaj, servicii de întreținere corporală etc.).

Modulul 5: Servicii tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare - tuturor angajaților din aceste domenii;

 
 3,5  lucruri demne de reținut

1. Cursul se desfășoară în locații proprii, sau se poate organiza la sediul firmei/instituției tale, pe baza unui program stabilit, atât pe durata săptămânii cât și la sfârșit de săptămână. Durata cursului este de 12 sau 14 ore în funcție de modulul predat;

 2. Cursul cuprinde exemplificări și studii de caz, aplicate concret pe specificul activităţii prestate pe piaţă de către firma angajatoare.
 3. În costul cursului, fiecare cursant va primi un suport de curs incluzând conţinuturile specifice domeniului predat; costul include taxa de examinare.

  Două bonusuri!

1. Introducerea perioadelor de expirare a certificatelor de absolvire într-o bază de date şi anunţarea în timp util a cursanţilor sau a societăţilor din care fac parte, pentru a le reînnoi.

2. Pentru cei care din diferite motive (concedii, boală, examene personale etc.) au fost nevoiţi să întrerupă cursul, oferim posibilitatea să vină într-o serie următoare gratuit la oricâte ore doresc, sau chiar să reia cursul integral, fără costuri suplimentare!

 
 
Documente necesare înscrierii:

  - Cerere de înscriere (formular tip);

  - Copie act identitate (CI/BI);

- Adeverinţă salariat cu specificarea în clar a ocupației.

 

    

Centrul Regional de Formare Profesională Continuă  S.C. Nouă Case S.R.L. Sibiu sub denumirea de piață Sub Arini, este autorizat de Ministerul Sănătății Publice cu nr. 29570/12.06.2012 și  Ministerul Educaţiei Cercetării și Tineretului sub nr. 45648/20.06.2012, să desfăşoare programele de instruire privind cursul Igienă - Noţiuni fundamentale sau binecunoscutul  Curs Igiena muncii.

 

Formatorii sunt medici specialişti în igienă, epidemiologie sau medicină de laborator de la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu recunoscuţi la nivel naţional, fiind autorizaţi să realizeze cursul de Igienă - Noţiuni fundamentale

 

Taxă curs integral – 77  lei/persoană (57 lei taxă organizare şi administrare curs + 20 lei taxă examen şi eliberare certificate DSP).

   

 Important despre fiscalitate!

 Conform Legii 571/2003 - Codul Fiscal - art. 21, alin. 2, lit. h „sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri, cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat”.

   

Pentru relaţii suplimentare, nu ezita să ne contactezi:

Sibiu, str. Dealului, nr. 6, et. 1, Corp A

E-mail: office@subarini.ro   

Telefon/fax: 0269-25.00.78

Mobil direct: 0741-49.33.72

Click aici pentru inscriere!

Comentarii: